Follow on Bloglovin

Bidding war

Nu har det varit fullt upp igen. Vi har haft en helt underbar helg med middag tillsammans med goda vänner och sedan besökt familj samt tittat på ett hus.
Jag tänkte gå in mer detaljerat på det sistnämnda...

Vi har i många många år haft en dröm. Att få flytta in i ett sekelskifteshus. Ett hus med högt i tak, träpanel på väggarna, kakelugnar i flera rum och stora rum.
Vi gav upp den drömmen då vi konstaterade att det skulle vara så dyrt att köpa ett sådant att vi aldrig skulle få råd. MEN... Så kom det ut ett till försäljning med ett väldigt lågt pris, egentligen kanske för lågt... Vi tänkte att vi var tvungen att kolla in det iaf och blev kära så snart vi klec in genom dörren. Vi lade ett bud över accept priset direkt på visningen och hoppades att vi skrämde bort övriga. Men icke.... Så sedan igår har vi varit i ett budgivningskrig. Vi sitter som på nålar och hoppas att de båda andra ska lägga sig... Idag fick vi besked att en av budgivarna stannat och vi väntar besked om den tredje. Jag kan inye sitta still, inte folusera på något.
Vi är uppe i nästan dubbelt från var dem begärt, men fortfarande är det mycket hus för pengarna. Egentligen har vi tappat hoppet om att vi ska kunna följa med hela vägen i budgivningen, vi är inställda på att vi får bo kvar där vi bor... Men nog skulle vi bli överlyckliga om vi vann!!!
Vi är budgivare 1, bidgivare 2 har stannat och vi väntar besked om budgivare 3 ska lägga mer bud. 

Nu håller vi tummarna!!!

Kommentera här: