Follow on Bloglovin

En glad middagslåda

Igår hade vi en fullspäckad dag med vänner. Inte riktigt vad jag planerat för denna vecka, men såå mysigt att få umgås med fina vänner. 
På dagen var Nessica och Natalya här. Kaela och Natalya börjar verkligen leka med varandra och till och med bråka om saker. Det var så roligt att se!
På kvällen mötte vi upp Robins barndomskompis Linus, hans flickvän Bea och deras två döttrar Emmie och Hilma på Allstar för middag. Dom har så hinla gott kött där, vi blir alltid lika nöjda och mätta! Det passade perfelt för mog att välja en köttbit med sallad till. Jag skulle verkligen inte överleva en pulverdiet utan att i alla fall få äta ett vanligt mål och middagen är det bästa!

Idag kommer Kaelas farmor och extrafarfar förbi en sväng innan dem åker till fjällstugan, sen ska vi in till stan och hämta en middagskasse. Vi köper mycket lokalt producerad mat och nästan uteslutande ekologiskt i mataffärerna, och här i Östersund finns en webbutik som heter Glada Lådan som endast säljer lokalproducerat. Dem har börjat med middagslåda med 4 rätter för 4 personer och vi testade för första gången förra veckan. Fy så goda recept det var!!! Vi blev såld och kommer fortsätta med matlåda därifrån!
En glad låda från förra veckan.
Denna innehöll bl.a. varmrökt regnbåge, älgköttfärs, fläskkotlett och falukorv. Allt från Jämtland!