Follow on Bloglovin

Renovering

Här hemma är det just nu fullt ös för att färdigställa det sista inför försäljningen av lägenheten. Vi har i 3 år dragit på att tapetsera/måla om trappen upp till lägenheten. Vi bytte plastmattan på golvet för 3,5 år sedan men har inte kommit vidare. Så det blev prio ett. Vi ville att det skulle se enhetligt ut, så att både väggar och golv var renoverade för att ge ett bra första intryck när man kommer in i lägenheten.
Så i helgen var Kaela hos sin momma & moffa så att vi kunde måla. 2 dagar tog det och då tokstressade vi. Men oj så bra det blev! Varför har vi inte gjort detta tidigare?
Den gråa plastmattan lade vi in 2012 när vi köpte lägenheten. Men nu i helgen målade vi över det bruna på sidan av trappstegen samt målade hela väggarna. Det satt strukturtapet på väggarna som suttit där  sedan 1980 och den var allt annat än fräsch, massvis med gula fläckar och skador... Men nu ser det inte ens ut som samma trappa...

På kvällarna i veckan har vi passat på att göra småfix som inte låter så mycket för att undvika att väcka Kaela. Så som att foga skarvar, täcka småskavanker med bättringsfärg och plocka undan inför fotografering. På måndag är det dags... Då kommer fotografen från mäklaren ut och förevigar vår lägenhet för att locka köpare. Allt ska plockas undan... Typ iaf... Inga saker får stå framme så vi håller på att bära ut massa saker till förrådet... Min tanke var: ska det inte synas att det bor någon där. Skulle jag fråga så skulle nog svaret bli: NEJ.

Kommentera här: